Den 10-12 november står Byteatern Kalmar Länsteater som värd för Länsteatrarnas höstmöte – tillsammans med Länsteatrarna i Sverige.

Till länsteatrarnas styrelseordförande, vice ordförande, VD, scenkonstchefer och konstnärliga ledare

Varmt välkomna till ännu ett medlemsmöte. I höst är vi inbjudna till Byteatern Kalmar Länsteater i Kalmar. Tillsammans kommer vi samlas på en teater som nyligen flyttat in i ett nytt scenkonsthus. Vi kommer här att samtala kring barn och ungas rätt till scenkonst och inte minst de som annars aldrig skulle komma i kontakt med kulturen. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening samt enskilda individer i våra respektive teatrar.

Det kommer att vara medlemsmöte där vi kommer besluta om kommande års verksamhet och budget och självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst.

Datum: Onsdag 10 november till fredag 12 november
Tid: Lunch 12.00 den 10 november till lunch 12.00 den 12 november
Plats: Byteatern Kalmar Länsteater, Barlastgatan 8, 392 31, Kalmar
Medlemsmöte: 13.30 – 14.30 onsdag 10 november
Anmälan: Anmäl dig senast 20 oktober. Klicka på Anmälan medlemsmöte
Avgift: Deltagaravgiften på 1000 kr per person faktureras i efterhand.
HotellCalmar Stadshotell, Uppge bokningskod: ”Byteatern” calmarstadshotell@profilhotels.se, 0480-496900.

OBS! Sista dag för att få rabatterat pris hos hotellet är den 10 oktober så se till att boka boende i god tid.

Länsteatrarna i Sverige och Byteatern Kalmar Länsteater hälsar dig välkommen!

Robert Uitto, Ordförande Länsteatrarna, Linda Stenberg, Verkställande teaterchef, & Monica Wilderoth, Konstnärlig teaterchef.

Vi vill även poängtera att det är viktigt att ni alla ska känna er trygga med er vistelse på höstmötet. Därför kommer vi se till att genomföra mötet så säkert som möjligt, lokalerna är rymliga och vi försöker hålla avstånd till varandra. Det är dock viktigt att ni som deltagare också tar ert ansvar genom att vara vaccinerade och är symtomfria under mötesdagarna.

Läs mer om Byteatern Kalmar Länsteater på deras hemsida här.

Boka din plats på Länsteatrarnas vårmöte 2022

Länsteatrarna och Västerbottensteatern bjuder in till vårmöte den 6-8 april 2022. Tillsammans kommer vi samlas på̊ Västerbottensteatern som nyligen flyttat in i ett nytt kulturhus. Vi kommer att samtala om valåret 2022, om kulturpolitik och om hur valet kan komma att påverka Sveriges Länsteatrar. Vi kommer bjuda in intressanta gäster och samtalspaneler. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss hur vi kan utvecklas som förening och som enskilda individer i våra respektive teatrar.


    Jag vill äta middag 6 april

    Jag vill äta lunch 7 april

    Jag vill äta middag 7 april    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.