Den 10-12 november står Byteatern Kalmar Länsteater som värd för Länsteatrarnas höstmöte – tillsammans med Länsteatrarna i Sverige.

Till länsteatrarnas styrelseordförande, vice ordförande, VD, scenkonstchefer och konstnärliga ledare

Varmt välkomna till ännu ett medlemsmöte. I höst är vi inbjudna till Byteatern Kalmar Länsteater i Kalmar. Tillsammans kommer vi samlas på en teater som nyligen flyttat in i ett nytt scenkonsthus. Vi kommer här att samtala kring barn och ungas rätt till scenkonst och inte minst de som annars aldrig skulle komma i kontakt med kulturen. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening samt enskilda individer i våra respektive teatrar.

Det kommer att vara medlemsmöte där vi kommer besluta om kommande års verksamhet och budget och självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst.

Datum: Onsdag 10 november till fredag 12 november
Tid: Lunch 12.00 den 10 november till lunch 12.00 den 12 november
Plats: Byteatern Kalmar Länsteater, Barlastgatan 8, 392 31, Kalmar
Medlemsmöte: 13.30 – 14.30 onsdag 10 november
Anmälan: Anmäl dig senast 20 oktober. Klicka på Anmälan medlemsmöte
Avgift: Deltagaravgiften på 1000 kr per person faktureras i efterhand.
HotellCalmar Stadshotell, Uppge bokningskod: ”Byteatern” calmarstadshotell@profilhotels.se, 0480-496900.

OBS! Sista dag för att få rabatterat pris hos hotellet är den 10 oktober så se till att boka boende i god tid.

Länsteatrarna i Sverige och Byteatern Kalmar Länsteater hälsar dig välkommen!

Robert Uitto, Ordförande Länsteatrarna, Linda Stenberg, Verkställande teaterchef, & Monica Wilderoth, Konstnärlig teaterchef.

Vi vill även poängtera att det är viktigt att ni alla ska känna er trygga med er vistelse på höstmötet. Därför kommer vi se till att genomföra mötet så säkert som möjligt, lokalerna är rymliga och vi försöker hålla avstånd till varandra. Det är dock viktigt att ni som deltagare också tar ert ansvar genom att vara vaccinerade och är symtomfria under mötesdagarna.

Läs mer om Byteatern Kalmar Länsteater på deras hemsida här.

Boka din plats på Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige hälsar dig som förtroendevald hjärtligt välkommen till årets dialogmöte i Stockholm. Mötet sker lunch till lunch den 17-18 augusti. Mötet börjar den 17 augusti kl. 12.00 med en gemensam lunch på Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 18 augusti efter gemensam lunch. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Den 17 augusti kommer vi börja med att diskutera Länsteatrarna i Sverige som organisation. Länsteatrarnas styrelse och kansli kommer presentera sig och berätta om verksamheten och vad vi blickar framemot. Vi kommer också att prata om styrelsearbete i en länsteater.

Den 18 augusti har vi bjudit in gäster som kommer och samtalar med oss. Denna gång gästas vi av ordföranden för Fackförbundet Scen och Film Simon Norrthon samt Mikael Brännvall som är VD för Svensk Scenkonst.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 7 juli.
Observera att anmälan är bindande.

Varmt välkommen!    Jag godkänner att denna anmälan är bindande och att avanmälan måste ske senast den 7 juli, annars debiteras hela anmälningsavgiften.