Nyhetsbrev

2021-06-10:

Äntligen lättar restriktionerna! Och visst spelas det sommarteater på länsteatrarna även sommaren 2021. Coronasafe, med anvisade sittplatser och på tillbörligt avstånd, såklart. I vårt senaste nyhetsbrev skriver vi om Norrbottensteaterns, Västerbottensteaterns, Västanå Teaters och Scenkonst Sörmlands sommarsatsningar.

Vi berättar om aktuella händelse på Folkteatern Gävleborg, Folkteatern Göteborg, Norrdans, Teater Västernorrland, Byteatern Kalmar Länsteater och Regionteatern Blekinge Kronoberg: En helt ny dansfestival i Blekinge! Nytt initiativ presenterar scenkonst i staden – i mobilen! Och mycket mer…

Vi frågade Camilla Ekelöf konstnärlig chef för Dans och Unga Spira, om hon ville skriva några rader om sig själv och sitt nya uppdrag. Och missa inte ordförande Robert Uittos senaste krönika!

Läs på webben

 

Här finns arkiverade nyhetsbrev

 

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2021

Länsteatrarna och Byteatern Kalmar Länsteater bjuder in till höstmöte den 10-12 november 2021. Temat är Barn och ungas rätt till scenkonst. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening samt enskilda individer i våra respektive teatrar. Det kommer att hållas medlemsmöte där vi beslutar om kommande års verksamhet och budget och självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst.
Varmt välkommen!


Jag vill äta middag 10 november

Jag vill äta lunch 11 november

Jag vill äta middag 11 november

Jag vill äta lunch 12 novemberJag godkänner att denna anmälan är bindande.