Nummer

Just nu arbetar Länsteatrarna med stöd från Kulturstiftelsen för att skapa förutsättningar för att nättidningen Nummer ska kunna ges ut igen.

Läs mer här

Linde Sjöstedt, verksamhetsledare för Länsteatrarna i Sverige, har på uppdrag från Länsteatrarnas styrelse undersökt möjligheterna för en fortsatt utgivning av Nummer:

– Nättidningen Nummer har nu legat nere i nästan nio månader nu. Länsteatrarna erhöll ett bidrag i december 2014 för en förstudie från Postkodlotteriets Kulturstiftelse för att undersöka möjligheterna för finansiering och utveckling av sajten. Den långsiktiga finansiering är ännu inte löst – men arbetet fortsätter att hitta en lösning. Förstudien är avklarad och utifrån den har en rapport skrivits som nu publiceras på Länsteatrarnas hemsida.

Läs gärna rapporten i sin helhet genom att klicka på dokumentet till vänster.

Kulturstiftelsen_cmyk_NY kopia

Boka din plats på Länsteatrarnas vårmöte 2022

Länsteatrarna och Västerbottensteatern bjuder in till vårmöte den 6-8 april 2022. Tillsammans kommer vi samlas på̊ Västerbottensteatern som nyligen flyttat in i ett nytt kulturhus. Vi kommer att samtala om valåret 2022, om kulturpolitik och om hur valet kan komma att påverka Sveriges Länsteatrar. Vi kommer bjuda in intressanta gäster och samtalspaneler. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss hur vi kan utvecklas som förening och som enskilda individer i våra respektive teatrar.


    Jag vill äta middag 6 april

    Jag vill äta lunch 7 april

    Jag vill äta middag 7 april    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.