Nummer

Just nu arbetar Länsteatrarna med stöd från Kulturstiftelsen för att skapa förutsättningar för att nättidningen Nummer ska kunna ges ut igen.

Läs mer här

Linde Sjöstedt, verksamhetsledare för Länsteatrarna i Sverige, har på uppdrag från Länsteatrarnas styrelse undersökt möjligheterna för en fortsatt utgivning av Nummer:

– Nättidningen Nummer har nu legat nere i nästan nio månader nu. Länsteatrarna erhöll ett bidrag i december 2014 för en förstudie från Postkodlotteriets Kulturstiftelse för att undersöka möjligheterna för finansiering och utveckling av sajten. Den långsiktiga finansiering är ännu inte löst – men arbetet fortsätter att hitta en lösning. Förstudien är avklarad och utifrån den har en rapport skrivits som nu publiceras på Länsteatrarnas hemsida.

Läs gärna rapporten i sin helhet genom att klicka på dokumentet till vänster.

Kulturstiftelsen_cmyk_NY kopia

Boka din plats på Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige hälsar dig som förtroendevald hjärtligt välkommen till årets dialogmöte i Stockholm. Mötet är sker lunch till lunch den 17-18 augusti. Mötet börjar den 17 augusti kl. 12.00 med en gemensam lunch på XXX Stockholm, Adress. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 18 augusti efter gemensam lunch. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Den 17 augusti kommer vi börja med att diskutera Länsteatrarna i Sverige som organisation. Länsteatrarnas styrelse och kansli kommer presentera sig och berätta om verksamheten och vad vi blickar framemot. Vi kommer även få tillfälle av att byta erfarenheter mellan varandra.

Den 18 augusti har vi även bjudit in gäster som kommer och samtalar med oss. Denna gång gästas vi av ordföranden för Fackförbundet Scen och Film Simon Norrthon samt Mikael Brännvall som är VD för Svensk Scenkonst.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 21 juli.
Eventuell avanmälan sker senast den 4 augusti, annars debiteras hela deltagaravgiften.

Varmt välkommen!    Jag godkänner att denna anmälan är bindande och att avanmälan måste ske senast den 4 augusti, annars debiteras hela anmälningsavgiften.