Ny nätverksträff för länsteatrarnas kommunikatörer blir det den 17 – 18 november i Karlskrona när Regionteatern Blekinge Kronoberg är värd.

Denna nätverksträff har vi fokus på DANS och TILLGÄNGLIGHET. Vi kommer att få träffa Åsa Edgren, vd, grundare och ägare till LocoWorld, en viktig samarbetspartner för Magnus Holm, vd, och hans medarbetare på Regionteatern Blekinge Kronoberg, för att introducera dans i världsklass på scener runtom i Blekinge och Kronoberg.

Hur hittar man en danspublik? Hur marknadsför man detta på bästa sätt? Hur har marknadsavdelningens team med Irenè Kleven, marknadschef, Johan Selander, projektledare, Lotta Welmsö, marknadsförare och Markus Nygren, marknadsassisten rott detta i land? Spännande utmaningar att ta del av.

Dadke, foto Danny Willems

Badke, foto Danny Willems

Vi ska se föreställningen Badke – en arabisk dansfest där tio dansare från Palestina avfyrar en explosion av energi, leenden och dansglädje.

Dessutom: Tillgängligheten på våra hemsidor måste bli bättre. Regionteatern Blekinge Kronoberg har ett inspirerande samarbete med Mustasch för att alla ska kunna ta del av informationen på teaterns hemsida. Calle Magnusson, projektledare och webbstrateg kommer att berätta om detta arbete.

Varmt välkomna, hälsar Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna Sverige Service AB , Johan Selander, projektledare Regionteatern Blekinge Kronoberg, Pontus Olofsson, informatör och pressansvarig Örebro länsteater

Läs inbjudan 161117-inbjudan-kommunikatorer

Boka din plats på Länsteatrarnas vårmöte 2022

Länsteatrarna och Västerbottensteatern bjuder in till vårmöte den 6-8 april 2022. Tillsammans kommer vi samlas på̊ Västerbottensteatern som nyligen flyttat in i ett nytt kulturhus. Vi kommer att samtala om valåret 2022, om kulturpolitik och om hur valet kan komma att påverka Sveriges Länsteatrar. Vi kommer bjuda in intressanta gäster och samtalspaneler. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss hur vi kan utvecklas som förening och som enskilda individer i våra respektive teatrar.


    Jag vill äta middag 6 april

    Jag vill äta lunch 7 april

    Jag vill äta middag 7 april    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.