Ny nätverksträff för länsteatrarnas kommunikatörer blir det den 17 – 18 november i Karlskrona när Regionteatern Blekinge Kronoberg är värd.

Denna nätverksträff har vi fokus på DANS och TILLGÄNGLIGHET. Vi kommer att få träffa Åsa Edgren, vd, grundare och ägare till LocoWorld, en viktig samarbetspartner för Magnus Holm, vd, och hans medarbetare på Regionteatern Blekinge Kronoberg, för att introducera dans i världsklass på scener runtom i Blekinge och Kronoberg.

Hur hittar man en danspublik? Hur marknadsför man detta på bästa sätt? Hur har marknadsavdelningens team med Irenè Kleven, marknadschef, Johan Selander, projektledare, Lotta Welmsö, marknadsförare och Markus Nygren, marknadsassisten rott detta i land? Spännande utmaningar att ta del av.

Dadke, foto Danny Willems

Badke, foto Danny Willems

Vi ska se föreställningen Badke – en arabisk dansfest där tio dansare från Palestina avfyrar en explosion av energi, leenden och dansglädje.

Dessutom: Tillgängligheten på våra hemsidor måste bli bättre. Regionteatern Blekinge Kronoberg har ett inspirerande samarbete med Mustasch för att alla ska kunna ta del av informationen på teaterns hemsida. Calle Magnusson, projektledare och webbstrateg kommer att berätta om detta arbete.

Varmt välkomna, hälsar Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna Sverige Service AB , Johan Selander, projektledare Regionteatern Blekinge Kronoberg, Pontus Olofsson, informatör och pressansvarig Örebro länsteater

Läs inbjudan 161117-inbjudan-kommunikatorer

Boka din plats på Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige hälsar dig som förtroendevald hjärtligt välkommen till årets dialogmöte i Stockholm. Mötet sker lunch till lunch den 17-18 augusti. Mötet börjar den 17 augusti kl. 12.00 med en gemensam lunch på Radisson Blu Royal Viking Hotel Stockholm. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 18 augusti efter gemensam lunch. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Den 17 augusti kommer vi börja med att diskutera Länsteatrarna i Sverige som organisation. Länsteatrarnas styrelse och kansli kommer presentera sig och berätta om verksamheten och vad vi blickar framemot.

Den 18 augusti har vi även bjudit in gäster som kommer och samtalar med oss. Denna gång gästas vi av ordföranden för Fackförbundet Scen och Film Simon Norrthon samt Mikael Brännvall som är VD för Svensk Scenkonst.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 7 juli.
Eventuell avanmälan sker senast den 1 augusti, annars debiteras hela deltagaravgiften.

Varmt välkommen!    Jag godkänner att denna anmälan är bindande och att avanmälan måste ske senast den 1 augusti, annars debiteras hela anmälningsavgiften.