Efter föreställningen av Släpp fångarna loss det är vår på Västmanlandsteater den 17 april blir det live kritikerbattle med teaterkritikerna Ann Lystedt från Vestmanlands Läns Tidning och Ingegärd Waaranperä från Dagens Nyheter.

En uppsättning, två teaterkritiker, många åsikter. I konceptet Kritikerbattle bjuds publiken på en live-recension i stereo direkt efter föreställningen.I slutet släpps också publiken in i bataljen.

Medverkande kritiker: Ann Lystedt (VLT) och Ingegärd Waaranperä (DN).
Konferencier: Ylva Lagercrantz Spindler (kulturjournalist, tidigare teaterkritiker i SvD och grundare av teatersajten Nummer).

Plats: I Teaterbaren kl 20.30. Evenemanget ingår i biljettpriset.

Länsteatrarna i Sverige/Nummer i samarbete med Västmanlands teater.

Läs mer

Boka din plats på Länsteatrarnas vårmöte 2022

Länsteatrarna och Västerbottensteatern bjuder in till vårmöte den 6-8 april 2022. Tillsammans kommer vi samlas på̊ Västerbottensteatern som nyligen flyttat in i ett nytt kulturhus. Vi kommer att samtala om valåret 2022, om kulturpolitik och om hur valet kan komma att påverka Sveriges Länsteatrar. Vi kommer bjuda in intressanta gäster och samtalspaneler. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss hur vi kan utvecklas som förening och som enskilda individer i våra respektive teatrar.


    Jag vill äta middag 6 april

    Jag vill äta lunch 7 april

    Jag vill äta middag 7 april    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.