Länsteatrarna i Sverige och Västanå Teater bjuder in till höstmöte 2022 för medlemsteatrarnas styrelseordförande, vice ordförande, vd:ar och teaterchefer den 7-9 december på Västanå Teater i Sunne. Temat är ”Stad och Land”.

Vi kommer att få ta del av ett samtal med rubriken Att skapa sitt eget centrum – konsten och kulturens förutsättningar med en panel bestående av George Andrén, landshövding i Värmland, Po Tidholm, författare och journalist, Stella Broos, konstnärlig ledare Alma Löv konstmuseum och Leif Stinnerbom, konstnärlig ledare och teaterchef Västanå teater. Samtalet modereras av Sara Falkstad, poet och kulturarbetare. Vi får lyssna till ett case med samhällsbyggaren Jan Wejdmark, samtalsledare är Yvonne Rock. Ismo Railisson, som är projektledare för Folk och Kultur är på plats för att informera och svara på frågor om Folk och Kultur 2023.

Under medlemsmötet beslutar vi om kommande årets verksamhet och budget. Som alltid diskuterar vi aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation. Det blir gemensamma överläggningar och diskussioner, och givetvis tid för enskilda samtal, mingel och nätverkande. Västanå Teater kommer att presentera sin teater och dess verksamhet. Och vi ska få uppleva föreställningen Västanå Jul!

Västanå Jul med Anders Wendin/ Moneybrother, Sophia och Magnus Stinnerbom. Foto Niklas Brunzell.

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2022

Länsteatrarna i Sverige och Västanå Teater bjuder in till höstmöte 7-9 december 2022. Vi är inbjudna till Västanå Teater i Sunne för att uppleva Västanå Jul. Utöver fantastiska samtal om scenkonsten så diskuterar vi aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening och enskilda individer i våra respektive teatrar. Under medlemsmötet beslutar vi om kommande årets verksamhet och budget. Självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst. Välkommen till Västanå Teater, Berättarladan 1 i Sunne! Anmäl dig senast 7 november.


  Jag vill äta middag 7 december

  Jag vill äta lunch 8 december

  Jag vill äta middag 8 december

  Jag vill äta lunch 9 december

  Jag vill bli hämtad med buss till och från Sunne.

  Jag tar mig till Västanå Teater på egen hand.  Jag godkänner att denna anmälan är bindande.