Ny nätverksträff för länsteatrarnas kommunikatörer blir det den 17 – 18 november i Karlskrona när Regionteatern Blekinge Kronoberg är värd.

Denna nätverksträff har vi fokus på DANS och TILLGÄNGLIGHET. Vi kommer att få träffa Åsa Edgren, vd, grundare och ägare till LocoWorld, en viktig samarbetspartner för Magnus Holm, vd, och hans medarbetare på Regionteatern Blekinge Kronoberg, för att introducera dans i världsklass på scener runtom i Blekinge och Kronoberg.

Hur hittar man en danspublik? Hur marknadsför man detta på bästa sätt? Hur har marknadsavdelningens team med Irenè Kleven, marknadschef, Johan Selander, projektledare, Lotta Welmsö, marknadsförare och Markus Nygren, marknadsassisten rott detta i land? Spännande utmaningar att ta del av.

Dadke, foto Danny Willems

Badke, foto Danny Willems

Vi ska se föreställningen Badke – en arabisk dansfest där tio dansare från Palestina avfyrar en explosion av energi, leenden och dansglädje.

Dessutom: Tillgängligheten på våra hemsidor måste bli bättre. Regionteatern Blekinge Kronoberg har ett inspirerande samarbete med Mustasch för att alla ska kunna ta del av informationen på teaterns hemsida. Calle Magnusson, projektledare och webbstrateg kommer att berätta om detta arbete.

Varmt välkomna, hälsar Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna Sverige Service AB , Johan Selander, projektledare Regionteatern Blekinge Kronoberg, Pontus Olofsson, informatör och pressansvarig Örebro länsteater

Läs inbjudan 161117-inbjudan-kommunikatorer

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2022

Länsteatrarna i Sverige och Västanå Teater bjuder in till höstmöte 7-9 december 2022. Vi är inbjudna till Västanå Teater i Sunne för att uppleva Västanå Jul. Utöver fantastiska samtal om scenkonsten så diskuterar vi aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening och enskilda individer i våra respektive teatrar. Under medlemsmötet beslutar vi om kommande årets verksamhet och budget. Självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst. Välkommen till Västanå Teater, Berättarladan 1 i Sunne! Anmäl dig senast 7 november.


  Jag vill äta middag 7 december

  Jag vill äta lunch 8 december

  Jag vill äta middag 8 december

  Jag vill äta lunch 9 december

  Jag vill bli hämtad med buss till och från Sunne.

  Jag tar mig till Västanå Teater på egen hand.  Jag godkänner att denna anmälan är bindande.