Ny nätverksträff för länsteatrarnas kommunikatörer blir det den 17 – 18 november i Karlskrona när Regionteatern Blekinge Kronoberg är värd.

Denna nätverksträff har vi fokus på DANS och TILLGÄNGLIGHET. Vi kommer att få träffa Åsa Edgren, vd, grundare och ägare till LocoWorld, en viktig samarbetspartner för Magnus Holm, vd, och hans medarbetare på Regionteatern Blekinge Kronoberg, för att introducera dans i världsklass på scener runtom i Blekinge och Kronoberg.

Hur hittar man en danspublik? Hur marknadsför man detta på bästa sätt? Hur har marknadsavdelningens team med Irenè Kleven, marknadschef, Johan Selander, projektledare, Lotta Welmsö, marknadsförare och Markus Nygren, marknadsassisten rott detta i land? Spännande utmaningar att ta del av.

Dadke, foto Danny Willems

Badke, foto Danny Willems

Vi ska se föreställningen Badke – en arabisk dansfest där tio dansare från Palestina avfyrar en explosion av energi, leenden och dansglädje.

Dessutom: Tillgängligheten på våra hemsidor måste bli bättre. Regionteatern Blekinge Kronoberg har ett inspirerande samarbete med Mustasch för att alla ska kunna ta del av informationen på teaterns hemsida. Calle Magnusson, projektledare och webbstrateg kommer att berätta om detta arbete.

Varmt välkomna, hälsar Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna Sverige Service AB , Johan Selander, projektledare Regionteatern Blekinge Kronoberg, Pontus Olofsson, informatör och pressansvarig Örebro länsteater

Läs inbjudan 161117-inbjudan-kommunikatorer

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas höstmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige och Regionteater Väst hälsar dig hjärtligt välkommen till årets höstmöte i Borås. Mötet börjar den 15 november kl. 11.30 med en gemensam lunch. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 17 november efter gemensam lunch. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Plats: Regionteater Väst i Borås, Söderbrogatan 2

Hotell: I första hand rekommenderar vi att ni bokar rum på Quality Hotel Grand Borås eller Comfort Hotell Jazz i Borås. Pris från 937 kr/natt för enkelrum. Hotellbokning görs av deltagarna själva med bokningskoden ”Teater 2023” via mail till Q.Grand.Boras@choice.se. OBS! Sista dag för att boka hotell till avtalat pris är den 15 oktober.

Temat för mötet är ”Scenkonstens omätbara värde”. Under det temat kommer vi bland annat diskutera scenkonst för barn och unga, ha en paneldebatt om danskonsten på länsteatrarna samt få lyssna på en inspirationsföreläsare. Utöver samtal om scenkonsten diskuterar vi som alltid aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening och enskilda individer i våra respektive teatrar. Som vanligt kommer vi också att få ta del av scenkonst.

Under medlemsmötet (17 november kl. 9.00-10.00) beslutar vi om det kommande årets verksamhet och budget. Det kommer också att avsättas tid för enskilda samt gemensamma överläggningar.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 15 oktober.
Observera att anmälan är bindande.

Varmt välkommen!


    Jag vill äta middag 15 november

    Jag vill äta lunch 16 november

    Jag vill äta middag 16 november

    Jag vill äta lunch 17 november    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.