Länsteatrarnas nätverk för kommunikation bjuder in till träff den 25 maj i Stockholm.

Dagen bjuder bland annat på en föreläsning/workshop med Brit Stakston – som tyvärr fick förhinder då vi anordnade den förra Nätverksträffen i februari i år. Brit Stakston är mediestrateg och författare samt aktuell som nominerad till Stora Journalistpriset i kategorin årets förnyare med medborgarfinansierade reportagesajten Blank Spot. En av Sveriges mest anlitade och mest framträdande kommunikationsprofiler.

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Tillsammans med Brit spanar vi om hur det engagemang människor uttrycker i digitala kanaler kan användas på bästa sätt för publik-engagemang och målgruppsnärhet. Vi tittar på vilka plattformar som används till vad för att inspirera oss till att utveckla vår digitala närvaro.

Avslutningsvis finns tid och utrymme för reflektion och diskussion om Brits föreläsning och även case-arbete kring marknadsföring i sociala medier.

Tid och plats. 25 maj, kl 9.30 – 16.00, på Wallingatan 37, strax bakom LO-borgen vid Norra Bantorget i Stockholm.

För Länsteatrarnas Nätverk för kommunikation:

Linde Sjöstedt, Länsteatrarna i Sverige
Johan Selander, Regionteatern Blekinge Kronoberg,
Pontus Olofsson, Örebro länsteater

 

För mer information kontakta:
Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna i Sverige
073 709 28 88
linde.sjostedt@lansteatrarna.se

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2022

Länsteatrarna i Sverige och Västanå Teater bjuder in till höstmöte 7-9 december 2022. Vi är inbjudna till Västanå Teater i Sunne för att uppleva Västanå Jul. Utöver fantastiska samtal om scenkonsten så diskuterar vi aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening och enskilda individer i våra respektive teatrar. Under medlemsmötet beslutar vi om kommande årets verksamhet och budget. Självklart blir det också tid för enskilda samt gemensamma överläggningar. Som vanligt kommer vi få ta del av fantastisk scenkonst. Välkommen till Västanå Teater, Berättarladan 1 i Sunne! Anmäl dig senast 7 november.


  Jag vill äta middag 7 december

  Jag vill äta lunch 8 december

  Jag vill äta middag 8 december

  Jag vill äta lunch 9 december

  Jag vill bli hämtad med buss till och från Sunne.

  Jag tar mig till Västanå Teater på egen hand.  Jag godkänner att denna anmälan är bindande.