Länsteatrarnas nätverk för kommunikation bjuder in till träff den 25 maj i Stockholm.

Dagen bjuder bland annat på en föreläsning/workshop med Brit Stakston – som tyvärr fick förhinder då vi anordnade den förra Nätverksträffen i februari i år. Brit Stakston är mediestrateg och författare samt aktuell som nominerad till Stora Journalistpriset i kategorin årets förnyare med medborgarfinansierade reportagesajten Blank Spot. En av Sveriges mest anlitade och mest framträdande kommunikationsprofiler.

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Tillsammans med Brit spanar vi om hur det engagemang människor uttrycker i digitala kanaler kan användas på bästa sätt för publik-engagemang och målgruppsnärhet. Vi tittar på vilka plattformar som används till vad för att inspirera oss till att utveckla vår digitala närvaro.

Avslutningsvis finns tid och utrymme för reflektion och diskussion om Brits föreläsning och även case-arbete kring marknadsföring i sociala medier.

Tid och plats. 25 maj, kl 9.30 – 16.00, på Wallingatan 37, strax bakom LO-borgen vid Norra Bantorget i Stockholm.

För Länsteatrarnas Nätverk för kommunikation:

Linde Sjöstedt, Länsteatrarna i Sverige
Johan Selander, Regionteatern Blekinge Kronoberg,
Pontus Olofsson, Örebro länsteater

 

För mer information kontakta:
Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna i Sverige
073 709 28 88
linde.sjostedt@lansteatrarna.se

Boka din plats på Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas dialogmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige hälsar dig som förtroendevald hjärtligt välkommen till årets dialogmöte i Stockholm. Mötet är sker lunch till lunch den 17-18 augusti. Mötet börjar den 17 augusti kl. 12.00 med en gemensam lunch på XXX Stockholm, Adress. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 18 augusti efter gemensam lunch. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Den 17 augusti kommer vi börja med att diskutera Länsteatrarna i Sverige som organisation. Länsteatrarnas styrelse och kansli kommer presentera sig och berätta om verksamheten och vad vi blickar framemot. Vi kommer även få tillfälle av att byta erfarenheter mellan varandra.

Den 18 augusti har vi även bjudit in gäster som kommer och samtalar med oss. Denna gång gästas vi av ordföranden för Fackförbundet Scen och Film Simon Norrthon samt Mikael Brännvall som är VD för Svensk Scenkonst.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 21 juli.
Eventuell avanmälan sker senast den 4 augusti, annars debiteras hela deltagaravgiften.

Varmt välkommen!    Jag godkänner att denna anmälan är bindande och att avanmälan måste ske senast den 4 augusti, annars debiteras hela anmälningsavgiften.