Länsteatrarnas nätverk för kommunikation bjuder in till träff den 25 maj i Stockholm.

Dagen bjuder bland annat på en föreläsning/workshop med Brit Stakston – som tyvärr fick förhinder då vi anordnade den förra Nätverksträffen i februari i år. Brit Stakston är mediestrateg och författare samt aktuell som nominerad till Stora Journalistpriset i kategorin årets förnyare med medborgarfinansierade reportagesajten Blank Spot. En av Sveriges mest anlitade och mest framträdande kommunikationsprofiler.

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Tillsammans med Brit spanar vi om hur det engagemang människor uttrycker i digitala kanaler kan användas på bästa sätt för publik-engagemang och målgruppsnärhet. Vi tittar på vilka plattformar som används till vad för att inspirera oss till att utveckla vår digitala närvaro.

Avslutningsvis finns tid och utrymme för reflektion och diskussion om Brits föreläsning och även case-arbete kring marknadsföring i sociala medier.

Tid och plats. 25 maj, kl 9.30 – 16.00, på Wallingatan 37, strax bakom LO-borgen vid Norra Bantorget i Stockholm.

För Länsteatrarnas Nätverk för kommunikation:

Linde Sjöstedt, Länsteatrarna i Sverige
Johan Selander, Regionteatern Blekinge Kronoberg,
Pontus Olofsson, Örebro länsteater

 

För mer information kontakta:
Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna i Sverige
073 709 28 88
linde.sjostedt@lansteatrarna.se

Boka din plats på Länsteatrarnas höstmöte 2023

Inbjudan till Länsteatrarnas höstmöte 2023

Länsteatrarna i Sverige och Regionteater Väst hälsar dig hjärtligt välkommen till årets höstmöte i Borås. Mötet börjar den 15 november kl. 11.30 med en gemensam lunch. Mötet slutar senast kl. 13.00 den 17 november efter gemensam lunch. Deltagaravgiften för mötet är självkostnadspris: 1650kr, och inkluderar måltider och konferensavgift. Boende bokar ni själva och deltagaravgiften faktureras i efterhand.

Plats: Regionteater Väst i Borås, Söderbrogatan 2

Hotell: I första hand rekommenderar vi att ni bokar rum på Quality Hotel Grand Borås eller Comfort Hotell Jazz i Borås. Pris från 937 kr/natt för enkelrum. Hotellbokning görs av deltagarna själva med bokningskoden ”Teater 2023” via mail till Q.Grand.Boras@choice.se. OBS! Sista dag för att boka hotell till avtalat pris är den 15 oktober.

Temat för mötet är ”Scenkonstens omätbara värde”. Under det temat kommer vi bland annat diskutera scenkonst för barn och unga, ha en paneldebatt om danskonsten på länsteatrarna samt få lyssna på en inspirationsföreläsare. Utöver samtal om scenkonsten diskuterar vi som alltid aktuella frågor som rör länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss och utvecklas som förening och enskilda individer i våra respektive teatrar. Som vanligt kommer vi också att få ta del av scenkonst.

Under medlemsmötet (17 november kl. 9.00-10.00) beslutar vi om det kommande årets verksamhet och budget. Det kommer också att avsättas tid för enskilda samt gemensamma överläggningar.

Har du förslag på ämnen som du tycker bör tas upp är du välkommen att skicka dessa till verksamhetsledare Ylva Nordin på mailadress: ylva.nordin@lansteatrarna.se

Sista dagen att anmäla sig är den 15 oktober.
Observera att anmälan är bindande.

Varmt välkommen!


    Jag vill äta middag 15 november

    Jag vill äta lunch 16 november

    Jag vill äta middag 16 november

    Jag vill äta lunch 17 november    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.