Länsteatrarnas nätverk för kommunikation bjuder in till träff den 25 maj i Stockholm.

Dagen bjuder bland annat på en föreläsning/workshop med Brit Stakston – som tyvärr fick förhinder då vi anordnade den förra Nätverksträffen i februari i år. Brit Stakston är mediestrateg och författare samt aktuell som nominerad till Stora Journalistpriset i kategorin årets förnyare med medborgarfinansierade reportagesajten Blank Spot. En av Sveriges mest anlitade och mest framträdande kommunikationsprofiler.

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Brit Stakston, foto Brit Stakston

Tillsammans med Brit spanar vi om hur det engagemang människor uttrycker i digitala kanaler kan användas på bästa sätt för publik-engagemang och målgruppsnärhet. Vi tittar på vilka plattformar som används till vad för att inspirera oss till att utveckla vår digitala närvaro.

Avslutningsvis finns tid och utrymme för reflektion och diskussion om Brits föreläsning och även case-arbete kring marknadsföring i sociala medier.

Tid och plats. 25 maj, kl 9.30 – 16.00, på Wallingatan 37, strax bakom LO-borgen vid Norra Bantorget i Stockholm.

För Länsteatrarnas Nätverk för kommunikation:

Linde Sjöstedt, Länsteatrarna i Sverige
Johan Selander, Regionteatern Blekinge Kronoberg,
Pontus Olofsson, Örebro länsteater

 

För mer information kontakta:
Linde Sjöstedt, vd Länsteatrarna i Sverige
073 709 28 88
linde.sjostedt@lansteatrarna.se

Boka din plats på Länsteatrarnas vårmöte 2022

Länsteatrarna och Västerbottensteatern bjuder in till vårmöte den 6-8 april 2022. Tillsammans kommer vi samlas på̊ Västerbottensteatern som nyligen flyttat in i ett nytt kulturhus. Vi kommer att samtala om valåret 2022, om kulturpolitik och om hur valet kan komma att påverka Sveriges Länsteatrar. Vi kommer bjuda in intressanta gäster och samtalspaneler. Utöver det kommer vi ta upp aktuella frågor kring länsteatrarnas situation för att tillsammans lära oss hur vi kan utvecklas som förening och som enskilda individer i våra respektive teatrar.


    Jag vill äta middag 6 april

    Jag vill äta lunch 7 april

    Jag vill äta middag 7 april    Jag godkänner att denna anmälan är bindande.